Welkom Lucy!

ACM groeit! De portefeuilles van ACM Vastgoed Management B.V. groeien en daarmee ook het daaruit voortvloeiende werk. Regelmatig verwelkomen we nieuwe collega’s en onlangs ook Lucy van Donselaar.

Lucy is gestart als accountmanager woningen, daarmee is het team van accountmanagers weer compleet.

De accountmanagers coördineren de verschillende aspecten van het beheer (zowel technisch, financieel als ook commercieel) en zijn samen met de technisch manager het vaste aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Zij zorgen ervoor dat hun portefeuille goed loopt zodat de opdrachtgever volledig ontzorgd wordt. Lucy: “Ik zie uit naar de samenwerking met opdrachtgevers, collega’s en uiteraard de huurders om deze communicatiestromen in goede banen te leiden!”

De vastgoedwereld is voor haar geen onbekende: “Ik heb het van huis uit meegekregen”. Na haar studie rechten heeft zij leidinggevende en coachende functies bekleed.

Lucy: “In de eerste weken heb ik al ervaren hoe uitdagend en dynamisch deze functie is. De functie doet een beroep op mijn creativiteit, vasthoudendheid, inlevingsvermogen en besluitvaardigheid. Geen dag is hetzelfde en juist daarom weet ik dat ik bij ACM op de goede plek zit.”