Vormenrijk Tilburg: alle woningen verhuurd vóór oplevering!

Op dinsdag 7 mei 2019 zijn de eerste woningen van het project Vormenrijk in Tilburg opgeleverd. Mooi nieuws van onze verhuurmakelaars van de nieuwbouwafdeling: zij hebben alle 130 woningen en appartementen in opdracht van Reggeborgh Vastgoed B.V. verhuurd vóór oplevering!

Aan de Hart van Brabantlaan in Tilburg, op de plek van de voormalige Vormenfabriek, is gebouwd aan een mooie woonwijk met 124 huurwoningen en 6 huurappartementen. Op steenworp afstand van het station, de Albert Heijn XL en het centrum. Rondom gezellige groene binnentuinen en pleintjes zijn mooie woonblokken gesitueerd, ieder met een eigen identiteit.

Door het niveauverschil in het project liggen enkele woningen op het maaiveld (de begane grond) en enkele woningen op het dek, boven de afgesloten parkeergarage. Hier is voor elke woning één parkeerplaats beschikbaar.

Complete afwerking
Alle woningen worden compleet afgewerkt met een prachtige PVC vloer in houtmotief, een moderne badkamer met inloopdouche en uiteraard een complete nieuwe keuken met alle benodigde inbouwapparatuur.

Wij wensen alle nieuwe bewoners veel woonplezier!

Klik hier voor de website van Vormenrijk.

#vastgoed #nieuwbouw #verhuur #huurwoning #allewoningenverhuurd #trots #makelaar