Vacature - Verhuurmakelaar (parttime) m/v
(Vestiging Groningen)

ACM is een organisatie met een jarenlange ervaring op het gebied van vastgoedbeheer, VvE-beheer en makelaardij. Als zodanig wordt ACM door diverse opdrachtgevers ingeschakeld om het dagelijkse en planmatig beheer van woningen, kantoren, winkels, bedrijfsruimtes en VvE’s te voeren en een intermediaire functie tussen eigenaar, huurder en bewoner te vervullen.

De activiteiten worden gecoördineerd vanuit de kantoren Nijmegen, Venlo, Heerlen, Amsterdam, Enschede en Groningen. Voor onze vestiging in Groningen zijn wij per direct op zoek naar kandidaten (m/v) voor de volgende parttime functie (24 tot 32 uur per week):

Verhuurmakelaar m/v

De functie:
Als verhuurmakelaar is het jouw voornaamste doel om de leegstaande woningen snel te verhuren. Tevreden huurders en opdrachtgevers geven jou voldoening. De meest voorkomende werkzaamheden zijn: het actief verhuren van vrijkomende woonruimte, het behandelen van inschrijvingen, toetsen van kandidaten, het bemiddelen in woonruimte, afsluiten van huurcontracten, organiseren en begeleiden van bezichtigingen en het verwerken van administratieve taken. Je hebt een adviserende rol naar de accountmanager inzake het bepalen van huurprijzen en verhuur bevorderende activiteiten. Het betreft het werkgebied regio Groningen. Als verhuurmakelaar volg je de ontwikkelingen op de woningmarkt op de voet in het werkgebied waarbinnen je werkzaam bent.

Jouw profiel:
Je hebt een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur aangevuld met minimaal 2 tot 3 jaar (branchegerichte) werkervaring. Een vastgoed/sales gerelateerde opleiding of assistent makelaar (ARMT) is een pre. Je bent proactief en flexibel en hebt er geen bezwaar tegen om, indien nodig, in de avond of in het weekend te bezichtigen. Daarnaast is het belangrijk dat je accuraat te werk gaat en zelfstandig je taken uitvoert. Je hebt een zeer proactieve houding, je denkt mee, kunt veranderingen initiëren en zet graag dat stapje extra dat door onze klanten op prijs wordt gesteld. Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden jou:
• een dynamische, afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke functie
• een informele werksfeer
• een marktconform salaris, afhankelijk van genoten opleiding en ervaring, 8,33% vakantiegeld en een eindejaarsgratificatie van 2%
• goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een prima pensioenregeling waarbij wij 50% van de premie betalen en collectiviteitskortingen voor de ziektekostenverzekering
• een jaarlijkse teamdag, zomerbarbecue en een nieuwjaarsborrel met alle collega´s
• ruimte voor initiatieven en ideeën. Samen bereiken we het meest en door dagelijks van elkaar te leren worden we beter!

Je sollicitatie ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk maar uiterlijk vóór 15 juni 2019.

Je motivatie met CV kun je richten aan Patricia Wolff, afdeling Personeelszaken.
Mailadres: solliciterenbijACM@acmvgm.nl
Postadres: Postbus 188, 6500 AD Nijmegen.

Meer vacatures