Medewerker Servicedesk reparatieverzoeken m/v 
(Vestiging Nijmegen)

ACM is een organisatie met een jarenlange ervaring op het gebied van vastgoedbeheer, VvE-beheer en makelaardij. Als zodanig wordt ACM door diverse opdrachtgevers ingeschakeld om het dagelijkse en planmatig beheer van woningen, kantoren, winkels, bedrijfsruimtes en VvE’s te voeren en een intermediaire functie tussen eigenaar, huurder en bewoner te vervullen.

De activiteiten worden gecoördineerd vanuit de kantoren Nijmegen, Venlo, Heerlen, Amsterdam en Groningen. De standplaats is Nijmegen.

Medewerker Servicedesk reparatieverzoeken m/v

Taken en verantwoordelijkheden:
• Het aannemen, registreren en uitzetten van reparatieverzoeken van bewoners.
• Het bijhouden van de reparatie- en schade inbox en het uitzetten van de opdrachten (reparatieverzoeken, schademeldingen, grootonderhoud en garantiewerkzaamheden).
• Het voorbereiden en verzorgen van offertetrajecten i.o.m. de technisch managers.
• Het afhandelen van vergaderactiepunten vanuit de Verenigingen van Eigenaars.
• Het verwerken van facturen n.a.v. een opdracht.
• Voert zelfstandig, met inachtneming van de aanwezige standaardprocedures die binnen de organisatie gelden, correspondentie en onderhoud contact met leveranciers en bewoners.
• Bijhouden van het onderhoudscrediteurenarchief en openstaande opdrachten.
• Het registreren van contractbeheer, voorkeursleveranciers e.d.
• Het nabellen van bewoners, leveranciers e.d. n.a.v. een opdracht of offerte.
• Neemt deel in de belshifts.
• Verder professionaliseren van de servicedesk.

Jouw profiel
Je hebt minimaal MBO niveau aangevuld met ervaring op het gebied van klachtenonderhoud. Je bent flexibel, proactief, nauwkeurig en communicatief sterk. Daarnaast kan je goed luisteren en heb je technisch inzicht. Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse taal. Kennis van en ervaring met het Microsoft Officepakket is een vereiste. Kennis van REMS en / of Twinq is een pré.

Ben jij de Medewerker Servicedesk reparatieverzoeken die wij zoeken?
Dan bieden wij jou een uitdagende baan binnen een onderneming met een ondernemende bedrijfscultuur. Een afwisselende functie binnen een gedreven en gecommitteerd team. Naast een marktconform salaris ontvang je 8,33% vakantiegeld, 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime) en een pensioenregeling waarbij de werknemerspremie 50% van de premie bedraagt.

Solliciteren
Ben jij de Medewerker Servicedesk reparatieverzoeken die zorgt voor adequate afwikkeling van de reparatieverzoeken en schades en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan? Dan nodigen wij je van harte uit je CV, voorzien van jouw motivatie, te mailen naar solliciterenbijACM@acmvgm.nl t.a.v. mevrouw I. Riool-Geven. De sollicitatieronde sluit op 24 juli 2019.