Ben jij een kei aan de telefoon en met het verwerken van reparatieverzoeken? Kom dan werken bij NMG Vastgoed in de functie van medewerker servicedesk frontoffice techniek (m/v)

Medewerker servicedesk frontoffice techniek (28 uur)
(vestiging Nijmegen)

Als medewerker servicedesk frontoffice techniek (m/v) ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze eigenaren en huurders die contact leggen met de servicedesk techniek met betrekking tot technische vragen en reparatieverzoeken. Je houdt je bezig met het verwerken van reparatieverzoeken en het onderhouden van de contacten via telefoon en e-mail met onze eigenaren, huurders, en uitvoerende bedrijven. Daarnaast heb je telefonisch contact over de voortgang van de opdrachten en de klanttevredenheid.

Wij zoeken
Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau. Je bent klantgericht, flexibel, proactief, nauwkeurig en communicatief sterk. Technisch inzicht is een pré. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Kennis en ervaring met het Microsoft Officepakket is een vereiste. Kennis van REMS en / of Twinq is een pré.

Over NMG Vastgoed
NMG Vastgoed is een organisatie met een jarenlange ervaring op het gebied van vastgoedbeheer, VvE beheer en makelaardij. We denken proactief mee met onze klanten. Door ons landelijk dekkende netwerk zijn we altijd dichtbij. We zijn persoonlijk, betrokken en toegankelijk. Particuliere en zakelijke opdrachtgevers voelen zich bij ons thuis. Deze kleinschalige klantbenadering maakt ons groots in vastgoed.

Ons werkgebied is heel Nederland en we hebben vestigingen in Nijmegen, Venlo, Heerlen, Amsterdam, Enschede, Eindhoven (nieuw in 2020) en Groningen. De standplaats is ons nieuwe hoofdkantoor in Nijmegen.

Wat bieden wij?
Ons vertrouwen en onze loyaliteit: de basis van een fijne werksfeer. Bovendien kun je rekenen op:
• Een aantrekkelijk salaris
• 8,33 % vakantiegeld
• Een eindejaarsgratificatie van 2%
• 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime)
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een prima pensioenregeling waarbij wij 50% van de premie betalen
• Collectiviteitskortingen voor de ziektekostenverzekering
• Een informele en ondernemende bedrijfscultuur

Vacature gesloten
De reactietermijn voor deze vacature is inmiddels verstreken; de vacaturetekst staat op onze site voor de kandidaten in procedure.
Heb je interesse in werken bij NMG? Stuur dan je open sollicitatie naar [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.