Ben jij klantgericht, communicatief sterk en regel je graag het dagelijks onderhoud met betrekking tot onderhoudsopdrachten en schade afhandeling? Kom dan werken bij NMG VvE Beheer in de functie van medewerker servicedesk backoffice techniek VvE (m/v).
Medewerker servicedesk backoffice techniek VvE (32 upw)
(Vestiging Nijmegen)
Als medewerker servicedesk backoffice techniek VvE houd jij je bezig met het aannemen, registreren, uitzetten en afwikkelen van reparatieverzoeken van en voor onze eigenaren. Je verzorgt de administratieve ondersteuning voor de technisch managers. Daarnaast verzorg je de administratieve afhandeling van schademeldingen. Je handelt vergaderactiepunten af vanuit de Algemene Ledenvergadering en bewaakt de voortgang hierin. Ook onderhoud je zelfstandig contact met leveranciers, bewoners en eigenaren en verzorg je de correspondentie met betrekking tot het dagelijks en planmatig onderhoud.

Wij zoeken
Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau. Je bent klantgericht, flexibel, proactief, nauwkeurig en communicatief sterk. Technisch inzicht en ervaring in klachtenonderhoud en of schade is een pré. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Kennis en ervaring met het Microsoft Officepakket is een vereiste. Kennis van REMS en / of Twinq is een pré.

Over NMG VvE Beheer
NMG VvE Beheer is onderdeel van NMG Vastgoed B.V., een organisatie met een jarenlange ervaring op het gebied van vastgoedbeheer, VvE beheer en makelaardij. We denken proactief mee met onze klanten. Door ons landelijk dekkende netwerk zijn we altijd dichtbij. We zijn persoonlijk, betrokken en toegankelijk. Particuliere en zakelijke opdrachtgevers voelen zich bij ons thuis. Deze kleinschalige klantbenadering maakt ons groots in VvE Beheer.

Ons werkgebied is heel Nederland en we hebben vestigingen in Nijmegen, Venlo, Heerlen, Amsterdam, Enschede, Eindhoven (nieuw in 2020) en Groningen. De standplaats is ons nieuwe hoofdkantoor in Nijmegen.

Wat bieden wij?
Ons vertrouwen en onze loyaliteit: de basis van een fijne werksfeer. Bovendien kun je rekenen op:
• Een werkweek van 32 uur
• Een aantrekkelijk salaris
• 8,33 % vakantiegeld
• Een eindejaarsgratificatie van 2%
• 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime)
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een prima pensioenregeling waarbij wij 50% van de premie betalen
• Collectiviteitskortingen voor de ziektekostenverzekering
• Een informele en ondernemende bedrijfscultuur

Vacature gesloten
De reactietermijn voor deze vacature is inmiddels verstreken; de vacaturetekst staat op onze site voor de kandidaten in procedure.
Heb je interesse in werken bij NMG? Stuur dan je open sollicitatie naar solliciteren@nmg.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.