Ben jij klantgericht, communicatief sterk en regel je graag het dagelijks onderhoud met betrekking tot onderhoudsopdrachten? Kom dan werken bij NMG Vastgoed in de functie van medewerker servicedesk backoffice techniek (m/v).

Medewerker servicedesk backoffice techniek (32 upw)
(vestiging Nijmegen)

Als medewerker servicedesk backoffice techniek houd jij je bezig met het aannemen, registreren, uitzetten en afwikkelen van reparatieverzoeken van en voor onze huurders en eigenaren. Je verzorgt de administratieve ondersteuning voor de technisch managers en handelt vergaderactiepunten af vanuit de Verenigingen van Eigenaars.
Daarnaast onderhoud je zelfstandig contact met leveranciers, bewoners en eigenaren.
Je bewaakt de voortgang van openstaande opdrachten en belt bewoners, leveranciers e.d. na naar aanleiding van opdrachten en/of offertes.

Wij zoeken
Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau. Je bent klantgericht, flexibel, proactief, nauwkeurig en communicatief sterk. Technisch inzicht en ervaring in klachtenonderhoud is een pré. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Kennis en ervaring met het Microsoft Officepakket is een vereiste. Kennis van REMS en/of Twinq is een pré.
Binnen ons Team Techniek zijn wij voor ons kantoor in Nijmegen op zoek naar een medewerker servicedesk backoffice techniek voor 32 uur per week.

Over NMG Vastgoed
NMG Vastgoed is een organisatie met een jarenlange ervaring op het gebied van vastgoedbeheer, VvE beheer en makelaardij. We denken proactief mee met onze klanten. Door ons landelijk dekkende netwerk zijn we altijd dichtbij. We zijn persoonlijk, betrokken en toegankelijk. Particuliere en zakelijke opdrachtgevers voelen zich bij ons thuis. Deze kleinschalige klantbenadering maakt ons groots in vastgoed.

Ons werkgebied is heel Nederland en we hebben vestigingen in Nijmegen, Venlo, Heerlen, Amsterdam, Enschede, Eindhoven (nieuw in 2020) en Groningen. De standplaats is ons nieuwe hoofdkantoor in Nijmegen.

Wat bieden wij?
Ons vertrouwen en onze loyaliteit: de basis van een fijne werksfeer. Bovendien kun je rekenen op:
• Een aantrekkelijk salaris
• 8,33 % vakantiegeld
• Een eindejaarsgratificatie van 2%
• 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime)
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een prima pensioenregeling waarbij wij 50% van de premie betalen
• Collectiviteitskortingen voor de ziektekostenverzekering
• Een informele en ondernemende bedrijfscultuur

Vacature gesloten
De reactietermijn voor deze vacature is inmiddels verstreken; de vacaturetekst staat op onze site voor de kandidaten in procedure.
Heb je interesse in werken bij NMG? Stuur dan je open sollicitatie naar [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.