Medewerker Schade VvE’s m/v 
(Vestiging Nijmegen)

ACM is een organisatie met een jarenlange ervaring op het gebied van vastgoedbeheer, VvE-beheer en makelaardij. Als zodanig wordt ACM door diverse opdrachtgevers ingeschakeld om het dagelijkse en planmatig beheer van woningen, kantoren, winkels, bedrijfsruimtes en VvE’s te voeren en een intermediaire functie tussen eigenaar, huurder en bewoner te vervullen. De activiteiten worden gecoördineerd vanuit de kantoren Nijmegen, Venlo, Heerlen, Amsterdam en Groningen. De standplaats is Nijmegen.

Voor ons VvE Beheer zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker Schade m/v.

Ben jij op zoek naar een functie waarin je mede verantwoordelijk bent voor de afhandeling van schademeldingen en het beheer van het verzekeringsportefeuille van VvE’s? Haal jij energie uit klantcontact? Kan jij je als geen ander inleven in een klant, ben jij service- en oplossingsgericht en communicatief sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wat ga je doen?
Schademeldingen
Je behandelt de schademeldingen van VvE’s en onze particuliere eigenaren. Jouw creativiteit zet je in om de schade binnen de beschikbare mogelijkheden zo goed mogelijk te regelen voor de VvE’s Hierbij denk je in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Jij draagt jouw steentje bij aan de prettige sfeer in het segment waarbij respect, openheid en eerlijkheid voorop staan en je jezelf verder kunt ontplooien. Volledig digitaal behandel jij de schades. Je onderhoudt hierbij nauw contact met onze particuliere eigenaren, verzekeraars en overige betrokken partijen.

Polisadministratie
Je levert een bijdrage aan het optimaliseren van de verzekeringsportefeuille en je draagt zorg voor het administratieve verwerkingsproces van aanvragen en mutaties. Tevens voer je correspondentie met de functionarissen van de verzekeringsmaatschappijen, ter bevordering van een zo correct en spoedig mogelijke afhandeling van de polisaanvragen en mutaties. Verder ben je verantwoordelijk voor controle van de polisstukken, agendering van taken en de archivering.

Competenties:
• MBO werk-/denkniveau.
• Kennis van Twinq en Rems is een pré.
• Enthousiaste persoonlijkheid met team- en verantwoordelijkheidsgevoel.
• Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
• Full time beschikbaar.
• Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Je sollicitatie ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk maar uiterlijk vóór 5 december 2018
Je motivatie met CV kun je richten aan Patricia Wolff, afdeling Personeelszaken.
Mailadres: solliciterenbijACM@acmvgm.nl.