Inspecteur technische dienst fulltime m/v 
(Vestiging Nijmegen)

ACM is een organisatie met een jarenlange ervaring op het gebied van vastgoedbeheer, VvE-beheer en makelaardij. Als zodanig wordt ACM door diverse opdrachtgevers ingeschakeld om het dagelijkse en planmatige beheer van woningen, winkels, kantoren, bedrijfsruimtes en VvE’s te voeren en een intermediaire functie tussen eigenaar, huurder en bewoner te vervullen.

Wegens groei zijn wij op zoek naar een fulltime inspecteur. De activiteiten worden gecoördineerd vanuit de kantoren Nijmegen, Venlo, Heerlen, Amsterdam en Groningen. De standplaats is Nijmegen.
Werkzaamheden inspecteur
Als inspecteur voer je voor- en eindinspecties uit en ben je mede verantwoordelijk voor het mutatieonderhoud. Je verwerkt en zet opdrachten uit aan externe partijen bij mutatieonderhoud, je signaleert renovatieonderhoud en begeleidt planmatig onderhoud en calamiteiten. Je maakt deel uit van de achterwacht. Ook verzorg je opleveringen van ontwikkelaar aan eigenaar bij nieuwbouw en opleveringen van woningen aan huurders. Je bent de ogen in het veld en daarmee de verbindende schakel tussen het complex en onze organisatie. Hierbij bewaak je kwaliteit en heb je een ondersteunde rol voor de technisch managers.

Jouw profiel
Je hebt een afgeronde bouwkundige of technische opleiding op minimaal MBO niveau aangevuld met enkele jaren werkervaring. Vastgoed en nieuwbouw is jou niet onbekend. Je bent flexibel, proactief en daadkrachtig. Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van en ervaring met het Microsoft Officepakket is een vereiste. Kennis van REMS, Twinq en Qlikview is een pré.

Ben jij de inspecteur die wij zoeken?
Dan bieden wij jou een uitdagende baan aan binnen een vastgoedorganisatie met een ondernemende bedrijfscultuur. Een afwisselende functie binnen een gedreven en gecommitteerd team. Naast een marktconform salaris ontvang je 8,33% vakantiegeld, 25 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband) en een pensioenregeling waarbij de werknemerspremie 50% van de premie bedraagt.

Solliciteren
Ben jij de daadkrachtige inspecteur die wij zoeken? Dan kun jij je motivatie met CV richten t.a.v. mevrouw P. Wolff, afdeling Personeelszaken. Mailadres: solliciterenbijACM@acmvgm.nl
Je sollicitatie ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk vóór 5 december 2018.