Ben jij gek op cijfers en wil je werken in een dynamische omgeving? Kom dan werken bij NMG VvE Beheer in de functie van financieel medewerker (m/v).

Financieel medewerker (37,5 upw)
(vestiging Nijmegen)

Als financieel medewerker ben je verantwoordelijk voor het financieel beheer van de Verenigingen van Eigenaars in onze portefeuille. Je stelt jaarwerken, exploitatie- en stookkostenafrekeningen van de VvE’s op en beantwoordt de vragen naar aanleiding van de kascontroles. Je bewaakt de voortgang, controleert de grootboeken en verzorgt de financiële afhandeling in Twinq. Je wijst bankafschriften toe en voert het debiteurenbeheer uit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van betaal- en incassobestanden. Op administratief gebied zal jij het aanspreekpunt zijn voor de accountmanagers/ bestuurders.

Wij zoeken
Je hebt minimaal MBO niveau en een groot cijfermatig inzicht. Je bent nauwkeurig, proactief en van nature een echte doorpakker. Je hebt ervaring in het voeren van een financiële administratie en met name het maken van jaarrekeningen. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Kennis van en ervaring met het Microsoft Officepakket is een vereiste. Kennis van Twinq is een pré.

Over NMG VvE Beheer
NMG VvE Beheer is onderdeel van NMG Vastgoed B.V., een organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van VvE beheer. We denken proactief mee met onze klanten. Door ons landelijk dekkende netwerk zijn we altijd dichtbij. We zijn persoonlijk, betrokken en toegankelijk. Particuliere en zakelijke opdrachtgevers voelen zich bij ons thuis. Deze kleinschalige klantbenadering maakt ons groots in VvE Beheer.

Wat bieden wij?
Ons vertrouwen en onze loyaliteit: de basis van een fijne werksfeer. Bovendien kun je rekenen op:
• Een aantrekkelijk salaris
• 8,33 % vakantiegeld
• Een eindejaarsgratificatie van 2%
• 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime)
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een prima pensioenregeling waarbij wij 50% van de premie betalen
• Collectiviteitskortingen voor de ziektekostenverzekering
• Een zeer afwisselende en uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief
• Een informele en ondernemende bedrijfscultuur
• Ruimte voor initiatieven en ideeën. Samen bereiken we het meest en door dagelijks van elkaar te leren worden we beter!

Vacature gesloten
De reactietermijn voor deze vacature is inmiddels verstreken; de vacaturetekst staat op onze site voor de kandidaten in procedure. 
Heb je interesse in werken bij NMG? Stuur dan je open sollicitatie naar solliciteren@nmg.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer vacatures