Verhuurmakelaar m/v voor onze vestiging in Venlo 

ACM Vastgoed Management B.V. is een organisatie met een jarenlange ervaring op het gebied van vastgoedbeheer. Als zodanig wordt ACM Vastgoed Management B.V. door diverse opdrachtgevers ingeschakeld om het dagelijkse beheer van woningen, kantoren, winkels en bedrijfsruimtes te managen en een intermediaire functie tussen eigenaar en huurder te vervullen.

De activiteiten worden gecoördineerd vanuit de kantoren te Nijmegen, Venlo, Heerlen, Amsterdam, Enschede en Groningen.

Voor onze vestiging in Zuid-Nederland zijn wij per direct op zoek naar kandidaten (m/v) voor de volgende fulltime functie:

Verhuurmakelaar m/v (vestiging Venlo) 

De functie
Als verhuurmakelaar is het jouw voornaamste doel om de leegstaande woningen snel te verhuren. Tevreden huurders en opdrachtgevers geven jou voldoening. De meest voorkomende werkzaamheden zijn: het actief verhuren van vrijkomende woonruimte, het behandelen van inschrijvingen, toetsen van kandidaten, het bemiddelen in woonruimte, afsluiten van huurcontracten, organiseren en begeleiden van bezichtigingen en het verwerken van administratieve taken. Je hebt een adviserende rol naar de accountmanager inzake het bepalen van huurprijzen en verhuur bevorderende activiteiten. Als verhuurmakelaar volg je de ontwikkelingen op de woningmarkt op de voet in jouw werkgebied.

Je zult afwisselend werken op onze kantoren in Venlo en (nieuw te starten kantoor in) Eindhoven. Het werkgebied is Noord-Brabant en Noord- en Midden-Limburg.

Jouw profiel
Je hebt een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur aangevuld met minimaal 2 tot 3 jaar (branchegerichte) werkervaring. Een vastgoed/sales gerelateerde opleiding is een pre. Je bent proactief en flexibel en hebt er geen bezwaar tegen om, indien nodig, in de avond of in het weekend te bezichtigen. Daarnaast is het belangrijk dat je accuraat te werk gaat en zelfstandig je taken uitvoert. Je hebt een zeer proactieve houding, je denkt mee, kunt veranderingen initiëren en zet graag dat stapje extra dat door onze klanten op prijs wordt gesteld. Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden jou
• een dynamische, afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke functie
• een informele werksfeer
• een marktconform salaris (afhankelijk van genoten opleiding en ervaring max. € 3.081,- bruto per maand), 8,33% vakantiegeld en een eindejaarsgratificatie van 2%
• goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een prima pensioenregeling waarbij wij 50% van de premie betalen en collectiviteitskortingen voor de ziektekostenverzekering
• een jaarlijkse teamdag, zomerbarbecue en een nieuwjaarsborrel met alle collega´s
• ruimte voor initiatieven en ideeën. Samen bereiken we het meest en door dagelijks van elkaar te leren worden we beter!

Solliciteren
Je sollicitatie ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk maar uiterlijk vóór 15 september 2019.
Je motivatie met CV kun je richten aan ACM Vastgoed Management B.V., t.a.v. Patricia Wolff, HR afdeling, Postbus 188, 6500 AD Nijmegen of via e-mail: solliciterenbijACM@acmvgm.nl


Meer vacatures