Ben jij een natuurlijke verbinder waarvan het hart sneller gaat kloppen van VvE Beheer? Leg jij makkelijk contacten en ben je klantgericht? Kom dan werken bij NMG VvE Beheer in de functie van accountmanager VvE (m/v).

Accountmanager VvE

Als accountmanager voer je het beheer over je eigen portefeuille van VvE's, een combinatie van gemengde complexen (koop- en huurwoningen, parkeergarages en winkel). Splitsingsaktes, begrotingen en jaarrekeningen hebben voor jou geen geheimen. Voor de Vereniging van Eigenaars (besturen, commissies en eigenaren) ben je het aanspreekpunt waarbij je de verwachtingen van besturen managet. Je werkt daarbij samen met de technisch beheerder, servicedesk en de administratie. Communicatie is een zeer belangrijk onderdeel van je functie. Je bezit van nature over coördinerende vaardigheden. Je zorgt er voor dat actiepunten vanuit vergaderingen worden opgepakt en bewaakt het proces hierin. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en leiden van avondvergaderingen.

Wij zoeken
Je beschikt over een HBO werk- en denk niveau. Je hebt ruime ervaring met het beheren van VvE’s. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden, een proactieve houding en je bent een natuurlijke verbinder. Je bent klant- en resultaatgericht. Daarnaast ben je flexibel en energiek en je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent bereid om ook in de avonduren te werken in verband met de Algemene Ledenvergaderingen die meestal in de avonduren plaatsvinden.

Over NMG VvE Beheer
NMG VvE Beheer is onderdeel van NMG Vastgoed B.V., een organisatie met een jarenlange ervaring op het gebied van vastgoedbeheer, VvE beheer en makelaardij. We denken proactief mee met onze klanten. Door ons landelijk dekkende netwerk zijn we altijd dichtbij. We zijn persoonlijk, betrokken en toegankelijk. Particuliere en zakelijke opdrachtgevers voelen zich bij ons thuis. Deze kleinschalige klantbenadering maakt ons groots in VvE Beheer.

Ons werkgebied is heel Nederland en we hebben vestigingen in Nijmegen, Venlo, Heerlen, Amsterdam, Enschede, Eindhoven (nieuw in 2020) en Groningen. De standplaats is ons nieuwe hoofdkantoor in Nijmegen.

Wat bieden wij?
Ons vertrouwen en onze loyaliteit: de basis van een fijne werksfeer. Bovendien kun je rekenen op:
• Een aantrekkelijk salaris
• 8,33 % vakantiegeld
• Een eindejaarsgratificatie van 2%
• 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime)
• Een auto, laptop en telefoon van de zaak
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een prima pensioenregeling waarbij wij 50% van de premie betalen
• Collectiviteitskortingen voor de ziektekostenverzekering
• Een zeer afwisselende en uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief
• Een enthousiast en betrokken team
• Een informele en ondernemende bedrijfscultuur
• Ruimte voor initiatieven en ideeën. Samen bereiken we het meest en door dagelijks van elkaar te leren worden we beter!
• Wij streven naar een langdurige arbeidsverhouding.

Vacature gesloten
De reactietermijn voor deze vacature is inmiddels verstreken; de vacaturetekst staat op onze site voor de kandidaten in procedure.
Heb je interesse in werken bij NMG? Stuur dan je open sollicitatie naar solliciteren@nmg.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer vacatures