Wilt u uw huurovereenkomst bij ACM Vastgoed Management B.V. opzeggen?

Wilt u uw huurovereenkomst bij ACM Vastgoed Management B.V. opzeggen? Dit kan per 1e van de maand. De opzegtermijn is minimaal 1 kalendermaand. 
Voorbeeld: is uw contract ingegaan op 1 maart dan dient uw opzegging voor 1 februari ondertekend bij ons binnen te zijn.

U kunt uw huur met '1 druk op de knop' opzeggen door hieronder in de twee invulvelden uw naam en emailadres in te vullen. Vervolgens klikt u op het juiste aantal huurders dat op uw huurcontract van toepassing is en gaat u naar de 'versturen' button. Met deze handeling is de eerste stap gezet voor het opzeggen van uw huurovereenkomst.

Binnen 24 uur krijgt u van ons per mail het officiele huuropzeggingsformulier toegestuurd dat u digitaal kunt invullen en ondertekenen. Pas wanneer u dit formulier heeft ingevuld en aan ons ondertekend digitaal hebt teruggestuurd is uw huur op de juiste wijze opgezegd. Hierna ontvangt u van ons per direct een mail met de bevestiging van uw huuropzegging.

12

Download formulieren:

Mocht u het formulier niet kunnen inscannen of mailen dan kunt u het ingevulde en ondertekende formulier per post naar ons toezenden naar het onderstaande postadres:

Afdeling huuropzeggingen
Postbus 188
6500 AD Nijmegen


NB: uw huuropzegging is niet van kracht als het formulier ‘huuropzegging’ niet door u is ondertekend. Het opzeggingsformulier dient ondertekend te worden door elke persoon / medehuurder die op de huurovereenkomst vermeld staat.