Welkom op de website van ACM Vastgoed Groep

ACM Vastgoed Groep omvat een viertal werkmaatschappijen met een breed scala aan vastgoeddiensten:
 
Vastgoed Management, Woning Makelaardij, Bedrijfs Onroerend Goed & Beleggingen en VvE Management.


Nieuws

Hieronder vindt u het laatste nieuws, eventuele aankondingen en de laatste weetjes met betrekking tot ACM Vastgoed Groep en haar projecten.

Big data veroveren de verhuurmarkt van nieuwbouwwoningen
Toegevoegd: 26 oktober 2016

ACM Vastgoed Groep en VOLT maken het huurtraject efficiënter
De bewoner centraal stellen, dat is dé manier om leegstand te voorkomen bij nieuwbouwtrajecten. ACM Vastgoed Groep en VOLT hebben de handen ineengeslagen en bereiken aan de hand van big data en hyperpersoonlijke communicatie de eindklant optimaal. Inmiddels zijn de eerste grote successen van de samenwerking gerealiseerd. Mede hierdoor is ACM de top 10 van verhuurmakelaars binnengestormd.

De doelgroep écht kennen is het geheim
Samen kunnen ACM en VOLT het hele traject verzorgen voor verhuur van nieuwbouwwoningen in heel Nederland. Van advies in de aanbestedingsfase tot doelgroepbepaling en het enthousiasmeren van de potentiële klant. Daarna volgt de vaststelling van de huurprijs, de daadwerkelijke verhuur en de oplevering van de nieuwbouwwoning aan de huurder.

Door een uitgebreid netwerk en slimme inzet van gepersonaliseerde communicatie komt de juiste big data op tafel om het proces efficiënter te maken. Als de doelgroep en de gegevens van de kandidaten bekend zijn, worden de huurprijzen vastgesteld, de contracten gemaakt en nadere info geboden aan de huurders. Gezamenlijk streven ACM en VOLT naar zoveel mogelijk online verhuur.

Geen onderbuikgevoel, maar concrete data
Een goed voorbeeld van een succesproject is BLOK in Eindhoven. Henriëtte Havinga-Tuinman, mede-eigenaar van VOLT, vertelt hierover: “Uit de door ons opgestelde merkprofielen en ijkpersonen bleek dat geïnteresseerden voor deze huurwoningen in de hippe wijk erg enthousiast waren over ‘home automation’. Men vroeg zich af of het zinvol zou zijn om deze automatisering van huishoudelijke apparatuur standaard toe te passen in de woningen. Daarom hebben we het via een enquête aan geïnteresseerden gevraagd. Uit deze data bleek dat maar liefst 98% van de geïnteresseerden graag home automation in hun woning wilde. Uiteindelijk is hun wens uitgekomen doordat we deze concrete data tot onze beschikking hadden. Dat zorgt ervoor dat de bewoner nog enthousiaster is over de woningen en dus dat ACM nog sneller de woningen verhuurt.”

Lex de Veth, algemeen directeur van ACM Vastgoed Groep B.V.: “Zeker in de acquisitie/voorbereidingsfase werken we nu veel efficiënter. We merken echt dat deze methode aanslaat bij zowel beleggers/opdrachtgevers als bewoners. Dat vertaalt zich weer uit in vertrouwen van beide partijen richting ons. Wij hebben inmiddels een opdrachtportefeuille nieuwbouw van circa 800 à 1000 woningen voor 2017-2018. Bovendien zijn we op plaats 9 binnengekomen in de top 25 verhuurmakelaars zoals opgesteld door makelaarsblad ‘Vastgoed’ en Pararius. Daar heeft de samenwerking met VOLT zeker aan bijgedragen.”
100e Editie Nijmeegse Vierdaagse
Toegevoegd: 15 juli 2016

ACM Vastgoed Management B.V. wenst alle lopers van de 100e editie van de Nijmeegse Vierdaagse de 'Walk of The World' heel veel succes toe met het volbrengen van deze historische wandeltocht!

Tijdens de Vierdaagse week van 18 tot en met 22 juli is ons kantoor minder makkelijk te bereiken dan u gewend bent en zijn de parkeervoorzieningen in het centrum van Nijmegen zeer beperkt.

Vrijdag 22 juli is ons kantoor in Nijmegen, in verband met de feestelijke intocht van de wandelaars, de hele dag gesloten.

Wij wensen iedereen een feestelijke Vierdaagse week toe.
Nieuwe medewerkers
Toegevoegd: 11 april 2016

Wij heten onze nieuwe medewerkers van harte welkom en hopen nog jaren van jullie kennis en vaardigheden gebruik te kunnen maken.

Vestiging Groningen:


Vestiging Nijmegen:
Heleen Dijkstra
gaat parttime werken op ons kantoor in Groningen in de functie van verhuur medewerker.

René Janssen
gaat fulltime werken op ons hoofdkantoor in de functie van administratief medewerker Technische Dienst.

Louise Litjens
vervuld op ons hoofdkantoor de functie van stagiaire in het kader van haar opleiding Vastgoed & Makelaardij.

Patrick Kamphuis
gaat fulltime als verhuur makelaar werken op ons hoofdkantoor in Nijmegen alsook op ons kantoor in Enschede op de afdeling Verhuur & Makelaardij.

Niek Bodd
is de nieuwe fulltime administratief medewerker op de afdeling Beheeradministratie.

Rob Burgers
is de volgende nieuwe fulltime administratieve aanvulling op de groeiende afdeling Beheeradministratie.

Sandra Timmermans
gaat op parttime basis aan het werk als ondersteunend administratief medewerker op de afdeling Verhuur.
Nieuwe naam, nieuwe stijl, nieuwe website...
Toegevoegd: 1 maart 2010

Per 1 maart is Verbeek Vastgoed Management officieel ACM Vastgoed Groep geworden. U bevindt zich nu op onze geheel nieuwe website!

Nadat Verbeek Vastgoed Management halverwege 2009 al verzelfstandigd is uit de Verbeek Groep, wijzigt nu ook onze naam en huisstijl. Al onze activiteiten worden gebundeld onder de nieuwe naam ACM Vastgoed Groep. Nieuw is verder dat wij onze makelaarsactiviteiten hebben ondergebracht in een zelfstandige werkmaatschappij. Ditzelfde geldt voor onze advieswerkzaamheden op het gebied van vastgoedbeleggingen.

In onze contacten naar u zal niet veel veranderen; de naam is nieuw, maar u kunt nog steeds vertrouwen op de kwaliteit van onze dienstverlening. Deze kwaliteit zal naar verwachting zelfs nog verder toenemen door onze vernieuwde organisatiestructuur. Mocht u nog vragen hebben aangaande onze naamswijziging dan kunt u hiervoor uiteraard altijd terecht op het bij u bekende adres.

Onze adres-, telefoon-, en bankgegevens blijven namelijk allemaal ongewijzigd!